X
تبلیغات
مطبخ ژاله خانوم - خورشت قلیه ماهی

مطبخ ژاله خانوم

خورشت قلیه ماهی

 سلام بر بانوان هنرمند ... خورشت قلیه ماهی غذایی پر طرفدار در جنوب محسوب میشه و اینکه این غذا  بصورت تند طبخ میشه !! و بسیار هم خوشمزه و پرطرفداره! امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.

 

 مـواد پـختینگ برای ۶ نفر:

یک کیلو سبزی قلیه: شنبلیله( به مقدار کم ) ، گشنیز ، جعفری

تن ماهی ( یا ماهی شیر یا سنگ سر)  : یک عدد

سیر خرد شده : ۵حبه

رب گوجه: یک قاشق غذاخوری

پـیاز  : یک عدد

شیره تمر هندی : نصف تمر

فلفل  ، نمک ، ادویه

 

 دستـور پـختینگ :

 سبزی ها رو بعد از شستن خرد کرده و با پیاز تفت بدهید .بعد از تفت وقتی رنگ سبزی تغییر کرد سیر له شده رو به اون اضافه کنید !! بعد شیره تمر رو بهش اضافه می کنیم ( تمر را با آب گرم مخلوط می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم تا حدی که غلیظ شود ) !!

در صورت تمایل رب گوجه رو با فلفل و نمک و ادویه و  مقداری روغن سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید.

اگر از ماهی تازه استفاده می کنید ماهی رو سرخ کنید و در خورشت بریزید یا این که ماهی رو با مقداری آب بپزید و بعد از پختن خارهاش رو بکشید و گوشتش رو به خورشت اضافه کنید!!

اگر هم ماهی در اختیارتون نبود با تن ماهی می تونید خورش قلیه ماهی خوشمزه ای رو طبخ کنید.

  

  

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه دهم شهریور 1389ساعت 4:19 بعد از ظهر  توسط ژالــه  |