مطبخ ژاله خانوم

خوراک مرغ با رب انار

 

  

  

مواد پـختینگ :

مرغ با استخوان : 4 تکه
پیاز داغ :3 ق غ( ۱ عدد )
رب انار : ربع  لیوان
فلفل: کمی
آب : 5/2 لیوان
گردوی ریز خرد شده (یا پسته) : 4 ق غ

روغن مایع : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم


دسـتور پـختینگ :

مرغ را شسته ،خشک کرده و نمک می زنیم بعد در کمی روغن سرخ می کنیم.
رب انارو تو آب رقیق می کنیم و به همراه ادویه و پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم .

     


اگه از گردو استفاده می کنیم 20 دقیقه قبل از اینکه غذارو از روی حرارت بر می داریم گردو رو اضافه می کنیم ولی اگه از پسته استفاده کردیم این زمان 10 دقیقه خواهد بود.

       


غذارو با مغز های دلخواه تزئین می کنیم.

     

    

 

* با تشکر از مانی مرموز و همسرش !!

+ نوشته شده در  شنبه بیست و سوم مرداد 1389ساعت 4:51 بعد از ظهر  توسط ژالــه  |